venue : wah seng ipoh
time : 1400 - 1700....
xcited giler nak p nih... antara demonya adalah tiramisu cake, japanese cheese stick, cheese cookies & low GI multiseeds bread.... on that date et koje tapi 1/2 hari jew kerana kebiasaan setiap selasa & khamis et akan duty d JPAM, kinta. so, sepatutnya et balik koje @ 2.30pm tapi et balik @ 1.30pm... boss setuju ajerrr. sepatutnya et masuk PKOD jam 4pm tapi et p @ 5pm... huhuhu! janji et bahagia. bukan selalu pun...
bayaran yg dikenakan hanya RM20 hinggit jer.... lagipun dapat bawak balik segala makanan yang chef tu buat. hahaha! memang sedap, mudah & mahal...(perghh! jenuh ni klu nak buat jualan)... so nak share le apa yg et belajo pada kalian semua. alhamdulillah semua berhasil...
sesi mengentel cookie
hahaha~ et leperkan dengan pengulung fondant...lawa jugak
cheese stick... xsempat amik gambo bebanyak sebab cepat na habisnya
jenuh jugak menguli ni...
yang darker d atas tu... et sapu dengan telur
sedap! dalamnya lembut tapi kulit dia keras kerana et sapu tepung banyak
bekalan ke tempat koje... ~ makan min pao sampai ho pao...
look at inside nya...
tiramisu cuppies.... for Puan Anis Bydora aka " welcoming her back to ipoh..."
tiramisu mini cake cuts... some for the staff & some for my BFF Haniza Ariff & her mom
and this is my bekfas b4 going to work
pepagi pekena nes o suam.... my glassware from SSF deco... murah2 ajer tau!
hah! this is mine...
base biscuit crump, tiramisu ..., deco jelly wit coffee emulco & topped with whipped cream
bersiap untuk p koje... hari ni et sopan sikit... siap pakai maxi p koje...
tq kepada teacher aka chef yang mengajar... i'm glad that i attended his demo class...
BalasPadam